Alla inlägg under oktober 2011

Av Katrin och Helen - 7 oktober 2011 19:55

Denna fredag började med matte och svenska därefter jobbade vi med likabehandlingsplanen. Denna meningen i likabehandlingsplanen pratade vi mycket om:

"Vi vill skapa en miljö där vi bemöter varandra med hänsyn, gott uppförande och ömsesidig respekt".


Tillsammans tittade vi återigen på målen. Förra gången skrev eleverna i sin loggbok hur de kan jobba på punkt 1, idag skrev eleverna hur de kan jobba på punkt 2.


Mål för läsåret 2011-2012

Att ta ansvar för sitt språkbruk


Att vilja hjälpa varandra


Att arbeta aktivt för att alla ska må braDå vi haft rast var det dags för matte och slöjd. Efter lunchrasten hade vi individuell läsning, läsgrupper och avslutningsvis skrev alla en utvärdering av Helsingborg i loggböckerna.Trevlig helg alla!


önskar                  

 

Anna och Katrin
ANNONS
Av Katrin och Helen - 6 oktober 2011 15:08

Denna morgon började med matte och svenska därefter följde engelska. Vi förhörde glosor och läste text, den nya läxan lyssnade vi på texterna, sjöng sången och gick igenom glosorna.

    Då vi haft rast var det idrott och matte.

Efter lunchrasten tränade vi på sånger till sångsamlingen och en av sångerna  pratade vi mycket om, den handlar om att vi ska vara vänner, kunna gå ut på gröna ängar, fred på jorden och inga murar. Bra budskap.

Som avslutning på dagen var det elevens val och träning på Helsingborgs häftet.

ANNONS
Av Katrin och Helen - 4 oktober 2011 19:40

Morgonen började med idrott och matte. Resten av dagen har vi haft fyra läsgrupper, haft individuell läsning, jobbat med svenskhäftet, mattehäftet, huset samt avslutade dagen med elevens val då eleverna jobbar med det de behöver och även har möjlighet att jobba på sin läxa.


Av Katrin och Helen - 3 oktober 2011 20:09

Måndag igen. Morgonen började med högläsning av Shiva. Därefter arbetade med matte och svenska. Efter rasten var det förhör på Helsingborg!

När alla var klara med det gick vi igenom engelskan till torsdag (för att se text och glosor kolla på torsdagen). Vi tränade på att läsa bland annat dialogerna många gånger och sjunga sången. Dagen avslutades med slöjd och matte.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se